klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

The Eagles och Fredag...

Publicerad 2020-02-28 19:32:17 i

 
Det är skönt med fredag, för då vet man ju att helgen är kommen och man kan vila ut lite efter en rätt jobbig vecka som vanligt. Och denna vecka har inte varit någon skillnad för mig, som vanligt är det upp och ner för mig mitt humör, och det känns ibland som att jag kanske skulle uppsöka professionella mot mit mående. Men jag tror att jag väntar lite med det. Jag tror att får jag bara tag på ett jobb så tror jag att det löser sig för mitt mående. Men det är ju så jävla svårt att få tag på ett jobb i detta land, och trots att jag nu, på arbetsförmedlingens order nästan har skaffar mig en utbildning, så får jag ändå inget jobb trots att jag gör allt för att vara så anställningsbarhet som det bara går. Men vad ska man göra, när man får reda på att man tydligen har FEL JÄVLA KÄN, sol jag fick höra på en arbetsintervju i veckan. Och ja det är korrekt, jag var på en arbetsintervju för personlig assistent, och då sa intervjuaren att de helst vill anställa kvinnor. Och när jag hörde detta så höll jag på att bli smått galen. För nu är det inte att jag saknar fel kompetens, utan jag har fel kön. Detta samhälle är fan sjukare än jag först trott.
Men nu tänker jag inte gräva ner mig för detta, utan jag tänker plugga sjukt mycket teori och köra utav bara fan för att få mitt körkort.
 
Ikväll blir det som vanligt ett skönt vad, The Eagles på stereon och en köttplanka med egengjorda pommes till. Jag tror att jag ska röra till en egen bea sås till också. HÖR SKA LEVAS 😅

The shit has hit The fan...

Publicerad 2020-02-27 21:13:46 i

 
Så har det då upptäckts fem nya fall av Corona viruset i Sverige. Och jag är inte förvånad, för det är ju detta som blir resultatet av att vi har knappt någon som helst kontroll vid våra gränser, och att våra svenska myndigheter har behandlat corona viruset tidigare med en väldigt slapphänt attityd. Men detta är väl bara början på raset för Sverige. 

Jag är inte pessimistisk just nu...

Publicerad 2020-02-26 21:02:00 i

Jag kanske målar fan på väggen just nu, men jag tror att det kan vara bra om det går åt helvete med Sverige. För jag tror som så här. Att det är mig bra att Sverige som land helt kraschar och att allt går åt helvete i detta land, för då kanske vi kan bygga upp ett nytt samhälle som är bättre än det vi har just nu. För inte är det ett bra samhälle som vi har idag, utan jag tycker att det mesta idag börjar att gå åt skogen. 

Nu är Corona viruset här...

Publicerad 2020-02-26 20:50:10 i

Det var väl bara en tidsfråga innan coronaviruset hade drabbat sverige, och nu har det hänt. Och av vad jag har läst i media, så är det en patient som har inkommit till Göteborgs lasarett som har kommit under behandling. Och nu återstår det ju att se, om vår "så kallade beredskap för pandemier" håller och det har ju våra ledande personer inom svensk sjukvård gått ut och lovat. Men jag är bra skeptisk till detta, jag tror att vi inte alls har någon beredskap eller har någon förberedelse för detta alls. För det vore ju inte konstigt om vi står helt handfallna, när det har varit så stora nedskärningar inom svensk sjukvård de senaste decennierna.

En Palme kväll...

Publicerad 2020-02-24 21:08:15 i

 
Det blev lite av en Palme kväll ikväll. För efter att ha sett filmen Palme, om hans liv som gick upp på bio för några år sen, så fick jag sån lust att se mer Palme på tv. Så jag letade upp denna fantastiska dokumentär från 1999,och denna tredelade dokumentärserie är nog något av det bästa som man kan hitta i detta ämne. 

Vi har ingen beredskap för en pandemi eller liknande...

Publicerad 2020-02-23 20:09:25 i

Jag läste i tidningen idag att det återigen har uppstått ett stabsläge på ett av de större sjukhusen i Stockholm. Och detta är ju ett tecken i tiden, för nog är det rätt makabert att det ska uppstå denna paniksituation på ett sjukhus en vanlig söndag i slutet av februari år 2020. 
Men detta är väl resultatet av alla års besparingar inom svensk sjukvård som har drabbat vårt samhälle. Ocj jag vet vad resultatet av detta blir, och det är att skulle vi drabbas av en större katastrof eller pandemi, då skulle vi inte alls kunna klara av det är jag rädd. 

Intressanta tider för oss Palme diggare...

Publicerad 2020-02-23 18:11:02 i

 
Det är intressanta tider just nu för oss som är intresserade av mordet på Olof Palme, och det beror ju mycket på att Krister Peterson som är chef för Palme gruppen just nu, och han har avslöjat att han har kommit med uppgifter om att det kommer att komma något av ett avslut på utredningen av mordet på statsminister Olof Palme. Och detta gjorde ju mig självklart intresserad. För jag har i många år gått och väntat på något liknande. Men jag är mycket rädd för att jag kommer att bli besviken när jag får reda på vad dessa Palme spanare har att komma med. Och det ska nog mycket till att vi får reda på vem eller vilka som mördade Olof Palme. Jag tror mer på att de kommer att lägga ner utredningen. 

Vilken liten feminist fitta...

Publicerad 2020-02-22 00:26:57 i

Det går en tjej på kursen som tror att hon vet allt o. m att hon är bäst på det mesta, och får jag döma henne lite så är hon en av de där feminist fittorna som typ vill korsfästa män och vill att kvinnor ska stå på barrikaderna. Det skulle inte förvåna mig om hon tycker att samtidens genusfrågor är bra också. Men varje gång jag ser henne i klassrummet, så spyr jag enbart av hennes existens. Hon är nog en av de mest motbjudande personer jag mött. 

And so it is friday finally...

Publicerad 2020-02-14 17:13:37 i

 
Det är skönt att det har blivit fredag äntligen, och skönt då att man har klarat av ännu en vecka. 
Jag har varit upp och ner något oerhört i humö8denna vecka, och jag tror nästan att jag kanske så smått måste göra något åt detta. För det är inte bra att jag är så här upp och ned i humöret. 
Hursomhelst så har jag avverkat vecka tre av fem på denna utbildning mot att bli personlig assistent, och det har ju varit väldigt upp och ner på kvaliteten på dessa lektioner måste jag säga. För det känns som att vi sitter och kollar på film halva tiden. Sen är jag bra irriterad på mina kollegor i denna klass. För det är fan vad de håller på med sina mobiler hela tiden, och det är inte nog med att de sitter och pillar på dem under lektionen utan de jävla idioterna har inte mobilerna på tyst läge om de ringer. Nej då, de är på högsta jävla volym. Och du ska ju inte tro att läraren säger något, utan de står där som ett jävla Mähä. Själv hade jag tagit alla mobiler i beslag och krävt att, ska det ringas så får det göras efter lektionen. För det är ju faktiskt så, ska man jobba som personlig assistent, då ska man ha fokus på sin brukare, inte sin mobil. Men tyvärr så är jag rätt ensam om denna åsikt tyvärr.
 

Bostadstidning lanserar sajt på arabiska...

Publicerad 2020-02-12 07:14:15 i

 
Jag kan tycka att det börjar att gå lite för långt med gillandet och curlandet med araber i vårt land. För hur ska de lära sig svenska om de nästan aldrig pratar svenska? Och detta med att lansera en sajt på arabiska i Sverige, det är så dumt så att man häpnar över vår dumhet i detta land. 

Ola Salo show...

Publicerad 2020-02-07 20:25:04 i

 
Efter bad och en god middag så kopplar jag av med denna tvsändning av Ola Salos hyllade show på Börsen i Stockholm. Och jag måste säga att det finns nog ingen likhet till Ola Salo i detta land. Och jag saknar verkligen The Ark på svenska scener. De behövdes. 

Fler dopningsfall...

Publicerad 2020-02-07 18:19:32 i

Det är bra trist at läsa om de dopningsfall som nu upptäcks, och det är ju som jag sagt förut, jag vill ha avstängning på livstid och inget annat. Jag tror att det är det enda sättet att komma åt dessa fuskare. 
Sen tycker jag att det är för jävla illa att det är fyra invandrare som har valt att komma till Sverige och tävla för oss, och de får ta del av vår välfärd och de får ekonomiska fördelar, och så tackar de genom att dopa sig, hur jävla otacksam får man bli. Och jag struntar i diverse ursäkter, för mig är man en gång dopad, alltid dopad. Och i dessa invandrares fall, så vill jag se utvisning på en gång. 

Anders och knarket...

Publicerad 2020-02-05 19:43:40 i

Har ikväll sett det andra avsnittet av tre i fyrans tvserie Anders och knarket. Och det handlar om att Anders Öfvergård, eller som han vanligen brukar kallas för, den arge snickaren, har nu två program tagit tempen på hur det står till med knarket i detta land. Och jag måste säga att jag är rejält skakad efter att ha sett dessa två avsnitt. För det känns som att det inte finns något stopp på inflödet av knark i detta land. Och vad gör polisen, inte ett jävla dugg, utan de famlar i mörkret som att inget har hänt. 
Jag känner faktiskt för första gången lite rädsla över hur framtiden ska bli. Och jag är glaf över att jag inte har barn. För jag hade inte velat att de ska växa upp i detta rätt så sjuka samhälle. 

Detta land är på väg rakt ner i skiten....

Publicerad 2020-02-05 19:38:10 i

Det känns en hel del som att Sverige är på väg åt ett håll som jag nog inte riktigt gillar. Och det känns väldigt mycket som att det inte finns någon utväg för detta land nu, utan jag tror att vi kommer krascha rejält, för att sen hitta en utväg. Jag tror att det är enda vägen att gå. 
 

Det är sån flathet i Sverige...

Publicerad 2020-02-03 10:49:58 i

Jag stör mig mer och mer på den utbredda flathet och dumhet i Sverige som jag ser mer och mer.
För om de flesta länder i världen tar i ned hårdhandskarna och hanterar corona viruset på högsta allvar och kör med hård karantän på de smittade, så ska vi göra tvärtom om köra med någon Light version av karantän, där det är upp till den enskilde att ha koll på sina symptom och där ingen har koll på om den smittade rör sig ute i samhället, det är för mig som att leka med en bomb. 

De borde sättas i karantän direkt....

Publicerad 2020-02-03 10:41:39 i

 
Varför ska vi i landet Sverige alltid gå emot vad andra länder gör? Det är något som jag tänkte på när jag läste om de svenska invånare som nu har kommit hem till Sverige och de sätts inte i karantän direkt, som det görs i Frankrike bland annat. Utan i Sverige använder vi något trams som kallas för "frivillig karantän. Och jag orkar inte gå in på vad det är. Men det jag reagerar på är att vi inte tar denna corona epidemi på allvar. Självklart ska dessa invånare sättas i karantän med strikt bevakning. 

Vi ska ta hit de som kan bidra...

Publicerad 2020-02-01 18:52:23 i

Jag tycker att det är en intressant detalj som har kommit fram nu i efterspelet till Brexit, och det är att det är många i Storbritannien som enbart vill ta emot invandrare som kan komma till denna ö och bidra till ett bättre samhälle genom att de är utbildade, kan engelska och vill jobba. Och jag måste säga att jag delar denna åsikt. För jag har själv länge tyckt att vi enbart ska ta emot folk till Sverige som kan bidra till samhället utan att behöva leva på soc som många invandrare gör i Sverige. Och tro mig, jag har själv sett hur det går till med egna ögon, så säg inget annat. 
Och jag vill bara ta ett exempel från verkligheten som jag har bevittnat. Det rör en kurs som jag går just nu mot att kunna jobba som personlig assistent. Och det går några invandrare i min klass, och de är hur trevliga som helst. Men jag måste bara reagera lite när de nämner att de har gått i sfi i tre år innan de påbörjade denna kurs, och de kan fan inte ett ord svenska. Hur sjutton ska se kunna jobba som personlig assistent om de inte kan flytande svenska? Det är ju helt omöjligt. Men detta säger ju en hel del om Sverige, vi ställer ju inga krav på de invandrare som kommer hit. Utan jag tycker att, ska man kunna få uppehållstillstånd i så SKA man kunna svenska eller engelska bra, ha bra ekonomi, kunna skaffa sig bostad snabbt och sen kunna ta vilket jobb som helst. 

Läser om Sture Bergwall...

Publicerad 2020-02-01 18:42:16 i

 
Jag blir helt häpen över den idioti som rådde på Säters mentalsjukhus under Thomas Quick åren. Och varför jag vet detta är för att jag just nu läser den biografi som Sture Bergwall släppte för några år sen. Och jag måste säga att den är enormt läsvärd och man får reda på saker som jag inte visste om denna enorma rättsskandal, för det kan man lugnt säga att det handlar om. För det är inte klokt hur det svenska rättssystemet kunde tro på denna mytoman och idiot till man. För jag ska nämna det, jag läser denna bok med ett enormt kritiskt öga, för jag vet inte riktigt vad jag ska tro när jag läser boken. För de fakta som läggs fram i boken är så otroliga så det är svårt att tro på detta. Men det är trots detta sjukt intressant att läsa denna bok. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela