klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Lite uppdatering...

Publicerad 2020-11-27 22:14:20 i

Jag tänkte bara att jag ville uppdatera denna blogg lite med vad som hänt sen sist i mitt rätt så patetiska liv.
 
Men jag mår skit, och jag menar verkligen SKIT när det kommer till mitt psykiska mående, och efter att ha träffat läkaren i veckan så är jag sjukskriven året ut, och det är nog bta, så jag får chansen att verkligen återhämta mig. Och det är nog bra, det är bara det att jag har nästan HELT tappat tron på att jag någonsin kommer att få et jobb. För efter alla mina misslyckanden i vårt svenska arbetsliv, så känns det rätt rökt för mig. Och det känns mer och mer som att jag vill bli förtidspensionerad så att jag slipper allt skit som har med vår svenska ocj SJUKa arbetsmarknad att göra. Jag är så otroligt trött på att hålla på så här. Det vore mycket bättre att jag fick gå i pension så andra kunde få chansen till jobb i detta land.
 
Fast i tanken så befinner jag mig utomlands, för jag har börjat att ogilla detta land som kallas Sverige rätt mycket faktiskt.

Svetsarn höll tal till folket...

Publicerad 2020-11-22 20:10:00 i

 
Det var andra gången på ett år som vår statsminister Stefan Löfven har hållit ett tal till svenska folket, och detta är något historiskt, för det har aldrig hänt förut att en statsminister har gjort detta. 
Och det är säkert bra gjort av han, men jag måste tyvärr vara lite negativt inställd till detta jippo. För jag tror det är få ute i landet som tar detta på allvar. För som så många gånger förr i historien, så agerar Sverige försent när det är kris. Så jag tar inte detta på allvar. 

32 år sedan...

Publicerad 2020-11-21 01:08:32 i

 
Det är i år 32 år sedan denna skiva kom ut, och den kom verkligen att förändra mitt liv, och jag tror nog faktiskt att denna skiva har kommit att betyda mycket i mitt liv. 

Jag är en överlevare....

Publicerad 2020-11-21 00:53:59 i

 
Jag vill bara skriva och säga en sak, och det har att göra med lite med min överlevnadsinstinkt. För det verkar sol att jag har "något" i min kropp som har gjort att jag har överlevt så här långt i mitt liv, för hade jag inte haft detta "något" i mitt blod eller i min kropp, så tror jag faktiskt lite att jag hade varit död vid detta laget. 

Hans musik betyder mycket

Publicerad 2020-11-21 00:36:00 i

Jag kan inte understryka nog med hur mycket som Per Gessle och hans musik har betytt för mig genom åren. Men det enda jag kan säga, det är att hans musik har betytt MYCKET för mig. 

Överlevt ännu en vecka....

Publicerad 2020-11-21 00:24:47 i

 
Har haft en bra jobbig vecka, som vanligt i mitt liv, men jag vet vad som får mig att må bra, och det är att njuta av en Per Gessle konsert i min soffa. Vet ej varför, men hans musik har alltid fått mig att må så jävla bra. 

Livslinjen...

Publicerad 2020-11-18 17:02:28 i

 
Det känns som att min livslinje är av.... 
 
Och frågan är ju om den någonsin kommer att läka. 

Mening...

Publicerad 2020-11-16 02:24:20 i

Vad är det för mening med mitt liv egentligen? Det känns mer och mer som att jag är en jävla looser och att allt jag gör går åt helvete. 

Corona helvetet är tillbaka...och svenskt vansinne...

Publicerad 2020-11-12 21:07:08 i

Idag så har verkligen coronan kommit tillbaka hit till mig i dalarna, för det har varit krigsrubriker i media, och sen så har nästan hela stan här i falun stängts ner, och det är väl kanske bra, men jag blir lite trött när jag själv försöker att sköta mig, men liktförbannat så blir man ju drabbad, när andra här i falun inte sköter denna corona. För jag har ju själv sett hur dåligt folket här i Falun och i övriga Dalarna inte har skött sig, och jag blir så jävla arg att jag ska drabbas, jag som sköter mig, när andra inte sköter sig. Det är nästan så jag hoppas att denna corona håller i sig länge, så folket får veta hur det känns att drabbas av en riktig kris. Jag har en tanke, om att denna kris kanske är bra, så att folk i detta land lär sig att ta vara på det vi har och inte vara så ytliga och bara tänka på sitt och sina egna liv, men jag tror inte det kommer hända tyvärr. För jag tror att det är lite försent för detta land, vi har levt med fred för länge, så vi vet inte hur det känns att leva med en riktig kris. Och det största exemplet på att inget kommer att hända, det är ju att det största problemet som folk verkar ha, det är att de inte kan julhandla som vanlig, och det är fan helt otrolig. Om folk tycker att shopping är det viktigaste i sina liv, då blir man nästan gråtfärdig.
 
Jag har ju också noterat hur dålig vår beredskap är under denna corona, men det är väl inte så konstig om det har blivit så, när vi har sparat in på allt som heter sjukvård och beredskap de sista trettio åren. Man behöver ju inte vara någon raketforskare för att det håller inte att spara på vår inhemska beredskap hela tiden, någon gång kommer det en tid då det kommer en kris, och nu har den kommit, och nu ser vi resultatet av alla års besparingar. En sjukvård inte värd namnet och en beredskap helt i spillror.
 
Nej jag känner att jag bra gärna skulle vilja lämna detta land, och jag tror att jag flyttar till Island. Det känns som ett bra land för mig.

Biden blir ny president

Publicerad 2020-11-08 11:31:05 i

 
Vad skönt det är att se att Joe Biden blir USAs näste president, för jag tror att Biden kommer att ena USA som är enormt splittrat just nu. 

Peter LeMarch, Karl XII och ett glas rött...

Publicerad 2020-11-06 22:12:08 i

 
Jag tänker fan i mig ta mig några glas rött ikväll, njuta av en bra liveskiva med Peter LeMarch, läsa en bra bok om kung Karl XII. Jag tror inte det stoppar med några glas rött, utan jag vill bli berusad ikväll, för jag vill lite glömma den jobbiga vardag jag har själv, och då tänker jag försvinna in i böckernas och berusningens sköna värld. 

Detta bananland...

Publicerad 2020-11-06 19:27:41 i

 Vad jag ibland är trött på detta land Sverige, och jag skulle bra gärna vilja flytta utomlands så jag slipper detta skitland. För det är fan inte klokt att folk reagerar på att någon, hör i mitt bostadsområde skjuter av lite fyrverkerier, och det är väl inte så farligt. Och genast är det synd om folks jävla hundar och katter. Det är ju väldigt konstigt att vi ska styra våra liv efter några hundkräk. Hur vore det om folk skulle sluta upp med att behandla sina djur som att de vore människor. De är djur, och de ska behandlas därefter. Och att vi har en pandemi i landet, det verkar inte folk bry sig om. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela