klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Tar dag för dag...

Publicerad 2020-10-23 23:16:33 i

Men för att sammanfatta lite hur jag mår, så tar jag dag för dag just nu, för som jag mår just nu, eller har mått den senaste tiden då vet jag ibland inte om jag kommer att vakna upp imorgon och leva, så jävla dåligt mår jag. 

En liten uppdatering...

Publicerad 2020-10-23 23:05:29 i

 
Jag har ju inte skrivit på ett bra tag, men det beror lite på att jag bara inte har orkat, och då känner jag inte för att det är någon idé att jag skriver här. Fast jag känner ibland att lusten finns för jag vet hur skönt det är för mitt mående efteråt när jag har fått skriva av mig lite.
Men för att uppdatera denna blogg lite så är jag tyvärr återigen sjukskriven pga att mitt psykiska mående inte alls har varit på topp den senaste tiden, och jag tänker inte gå in på detaljer nu, men när jag säger att jag INTE har mått bra så menar jag verkligen det, det är ingen underdrift. 
Jag försöker att ånga på med mitt körkort, men det går inte alls bra och det känns som att jag aldrig kommer att få mitt körkort, för jag har så svårt med teorin.
 
Men, men, jag kommer nog igen. 
 
Och för att avsluta denna fredag kväll så njuter jag av en gammal Roxette dvd från deras joyride turnee år 1991 och 1992. Jag mår så bra av att lyssna på deras musik, så detta ska jag göra innan jag somnar denna lite jobbiga och ensamma fredagskväll. 

en regnig lördagskväll i oktober...

Publicerad 2020-10-10 21:42:47 i

Jag bara kände ett så stort sug efter att få skriva lite ikväll, och det har ju varit ett bra tag sen jag skrev ett längre inlägg här på bloggen, och den större anledningen till det är väl att jag inte direkt har känt något större drift över att skriva, men sanningen är den att jag har varit med om många saker som jag känner att jag behöver skriva om.
 
En av de större anledningarna till varför jag känner att jag vill skriva, det är att jag har inte mått bra alls psykiskt den senaste tiden, och ni som läser denna blogg har väl märkt att jag har skrivit en del mörka inlägg den senaste tiden, och sanningen är den att jag har mått URUSELT om jag ska vara helt ärlig, och ja jag har haft tankar om att ta livet av mig, för jag är så TRÖTT på det liv jag lever, och jag känner mer och mer att jag bara går bakåt än att jag går framåt i mitt liv, så jag har känt en stor önskan att ta livet av mig så att jag slipper att leva detta rätt så förnedrande liv som jag lever. 
Jag har ju gjort allt jag kunnat för att jag ska kunna få ett jobb och så att jag kan jobba och göra rätt för mig. Jag har inte stora mål med mitt liv, utan det enda jag vill egentligen, det är att ha ett jobb så att jag kan få pengar till att betala mina räkningar och så att jag kan fortsätta med mitt liv utan att jag behöver be andra om hjälp. Men det känns som att detta aldrig kommer att hända, så därför känner jag stor önskan om att "kila vidare" så att andra kan ta över min plats i denna skitvärld som jag mer och mer kommer att kalla den, men det är ju så jag tyckar, att denna värld som jag lever i, det är fan inte något bra värld. För den värld som jag lever i idag, det är ingen värld som jag vill leva i. Den värld som jag lever i idag, det är en bra cynisk och ytlig värld som mer och mer befolkas av folk som är elaka och är cyniska och bara ser till sig själva och hur de kan utnyttja andrra till sin egen fördel, och jag känner att jag inte vill vara en del av detta. Jag ÄR inte en sån person, jag är egentligen en person som vill att andra ska ha det bra, och jag vill att de jag bryr mig om ska ha det bra, men tyvärr så är denna värld idag inte en sån värld där sånt är fungerar och existerar. Utan den värld som existerar idag, den är så cynisk som den bara kan bli, och den är så ytlig så jag känner ibland att jag hellre vill flytta till ett annat land, där jag vet och tror att mina kunskaper jag har skulle mer komma till nytta än i vårtt land Sverige, som jag mer och mer tycker förvandlas till ett land, där invandrare styr och ställer och där vi inhemska svenskar är i minoritet, och där vi svenskar känner oss inte hemma i detta land.
För det är något jag har också känt på sista tiden, att jag som född svensk känner mig som som en främling i mitt eget land, och det har jag stört mig på så sjukt mycket. För varför ska jag känna mig som en främling i mitt eget land? Det är väl inte så det ska vara? Och de invandrare som kommer hit ska väl finna sig efter våra seder och bruk utan någon protest. Men så är det fan inte, utan invandrare kan komma hit och ställa krav på krav på att de ska kunna få leva efter sina egna seder och bruk, precis som de har gjort i sina egna hemländer. 
Jag kanske är rasist när jag skrivver så här, men jag tycker bara att vi svenskar ska vara mer rädd om de seder och bruk som vi har i detta land, som jag faktiskt älskar, men med åren så har jag kommit att tänka till en hel del, med hur vi sköter om vårt land. Jag tycker, och det står jag för, att de invandrare som kommer hit, de ska först och främst lära sig svenska, så att de kan ta del av vår arbetsmarknad, sen ska de fan i mig ta del av våra seder och bruk utan att klaga, för det är SVERIGE vi trots allt lever i. Och jag vet, tack vare några vänner jag har i andra länder, att tar man inte del av deras seder och bruk, då blir man bra hatad och kan nästan riskera att bli utvisad, men inte i vårt land, utan här ska vi ta emot alla och bocka och buga utan att säga något, medans det i andra länder är nästan kriminellt att ifråga sätta andra länders seder och bruk, och jag är så TRÖTT på att vi svenskat är så mesiga och löjliga.
Jag ska ta ett exempel som jag kanske har skrivit om förut.
Men det gäller en simpel korvskiosk här i Falun som ligger nära den stora busshållplatsen här i stan, och jag gick och satte mig och väntade på bussen som skulle ta mig till mtt hem. Och jag ska nämna att jag hade lurare på mig, och jag lyssnade rätt högt på In Flames i mina lurar, men jag hörde något i bakgrunden som jag störde mig på, och det skulle visa sig vara arabisk bönemusik som killen i korvkiosken lirade, och jag skulle väl inte ha brytt mig om det inte var för att han fan spelade på högsta volym och det lät som att man befann sig i något land i mellanöstern och man väntade på att få komma till Mosken och att få komma in och be, dock så känner jag inte att jag vill ta del av denna musik i det offentliga rummet i Sverige, och jag hade inte sagt något om han hade spelat vanlig skvalmusik lite soft i bakgrunden, men nu spelade han fan högt som satan, och det störde jag mig en del på. Så jag besölt mig för att gå fram till han i kiosken och säga till han att han måste dämpa, för att det är rätt störande att lyssna på.
En vanlig person, hade väl självklart dämpat och gjort rätt för sig, men denna ägare av denna korvkiosk skulle visa sig vara en sån där jävla stöddig invandrare som bara bryr sig om sig själv, och självklart kunde han inte svenska, och när jag frågade snällt, om han kunde dämpa, ja då drog han självklart fram "rasist kortet" och kallade mig för både det ena och det andra, och när det nästan blev bråk, så insåg jag att det var bättre att backa än att bråka mer. 
Det som jag störde mig bra mycket också över den, gången, det var att det kom fram två andra svenskar som sa till mig att det var bra att jag sa åt ägaren av korvkiosken att det var hög volym på hans musik. 
Men jag blev bara så trött över detta...
För hur vore det om dessa andra hade sagt till också. 
Men det är så typiskt svenskt, att vi låter andra göra jobbet om det är något som är jobbigt i situationen.
 
Nej, nu tänker jag fortsätta med min lördagskväll med att läsa min bok, ta ett gott glas rött, lyssna på skön musik och försöka att må så bra jag bara kan.

Jag lever än...

Publicerad 2020-10-10 01:00:50 i

... Men vi får se till hur länge till det blir. Jag är bra less på mitt jävla skit liv. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela