klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Höll på att bli rånad...

Publicerad 2021-04-24 23:11:03 i

 
Det är så sjukt att det känns som att det är mer synd om de kriminella i detta land än det är om de offer som råkar ut för dessa idioter.
Men jag blev utsatt för ett rån tyvärr häromdagen, och det sjuka är är när jag kallar dessa för aphjärnor inför en vän senare på kvällen, då är det mer fokus på att så får man inte kalla invandrare tydligen, och det är så sjukt. Det var också invandrare som försökte råna mig, det kunde jag tydligt se. Men nejdå, det var tydligen mer illa att jag kallade dem för aphjärnor, det är så sjukt. Jag kallar dessa individer för vad jag vill. Individer som dessa, borde inte finnas i Sverige, de borde utvisas på en gång.
Det jobbiga var att jag har mått skit av denna händelse en tid efter också. Och det var så sjukt att jag blev rånad nästan mitt på eftermiddagen. Men det är väl så idag, det är lite de kriminella som styr idag. Och ingen hjälp av polisen finns inte att finna heller, för jag anmälde självklart detta, men tre dagar senare fick jag reda på att min anmälan va nedlagd. Det är fan inte konstigt att man börjar tappa tron på Sverige.

Vad händer i Sverige...

Publicerad 2021-04-12 00:13:42 i

 
Jag undrar ofta nuförtiden vad detta land är på väg? För det känns hela tiden som att det går bakåt med det mesta nuförtiden och det finns fan inte mycket som gör att man känner någon som helst framtidstro.
Först så fick jag reda på förra torsdagen att en vän till mig och hens dotter hade råkat ut för en hemsk våldtäkt, och när hen berättar om vad som jag hänt då vrider det sig i magen på mig, för det var något av det hemskaste jag hört, och gör mig illa när det drabbar min vän som jag gillar och uppskattar mer än något i denna värld. 
Och det jag mest tänker på är, vad är det för jävla idiot till kille som kan våldföra sig på en ung kvinna? Säger en kvinna nej så är det nej, inget snack om det. Men det är son min vän säger, unga killar är så sjukt jävla porrskadade av all porr som finns på nätet. Och jag kan inget annat än att hålla med. Och ett tecken på det är ju att lyssna på hur unga killar pratar när man sitter på bussen samtidigt som dem. Det är idel nedsättande ord om kvinnor hela tiden, och detta känns ju fan inte bra. 
Nej om jag fick min vilja igenom, så skulle det vara sjukt hårda straff för män som denna, men det slutar väl med att han får ett halvår i fängelse medans offret i detta fall kommer att lida med ett livslångt sår i själen. 

Är full ikväll..

Publicerad 2021-04-06 21:49:09 i

 
Jag har supit till lite ikväll, men det ger jag fan i. För jag är bara så glad att min mamma har fått tid till vaccination, och jag är bara så glad för det, för är det något som jag vill så är det att mamma mår bra. Det är det viktigaste som finns för mig.
 
Sen hur jag mår, det ger jag fan i. Men ikväll tar jag ett glas för livet.

Kommer hamna på boende...

Publicerad 2021-04-05 23:59:27 i

 
Jag tror att jag kommer att hamna på ett boende för psykiskt sjuka människor, för jag känner ingen som helst lust till något idag. Och ska jag ta itu med något så känns det som att det inte går, redan innan jag har börjat att ta itu med problemet.
Nej det känns verkligen som att jag inte har någon framtid och ibland så känns det mer skönt att bara vilja göra slut på eländet och det patetiska liv jag har. För det är verkligen inget liv jag har, och jag är så trött på att leva mitt liv. Och det som skrämmer mig, det är att jag får allt svårare att gå upp på morgonen, och det har jag inte känt förut. Det skrämmer mig, för det känns som att jag börjar tappa den livsglädje jag alltid har levt efter.

Den fjärde april 2021..

Publicerad 2021-04-04 00:49:40 i

Vi lever i en mycket konstig tid nu tycker jag, och det jag främst tänker på är hur vi svenskar hanterar denna corona. Vi sitter på bussen eller tåget utan att använda munskydd trots rekommendationer från högre ort i Sverige. Men vi tänker väl som alltid, att detta drabbar inte mig utan andra.
Jag hade ett intressant samtal med en tysk student idag på bussen, hon var här i Falun och studerade ett tag. Och vi kom att diskutera lite hur det skiljer sig mellan Tyskland och Sverige inhur våra länder hanterar denna corona. Och det första denna student anmärkte på, det var hur slarvigt vi svenskar agerar under pandemin, mot hur det är i Tyskland. För tydligen så är det dryga böter på om man inte använder munskydd när man åker kollektivt i Tyskland. Och jag tycker detta är bra, jag tror vi skulle behöva använda hårdare tag för att komma runt denna pandemi.
 
Nej jag orkar inte skriva mer ikväll, mår inte bra och har inte haft någon av mina bättre dagar. Jag är så trött på att ofta tänka på att jag vill ta livet av mig, det är så sjukt att ofta ha de tankarna, och jag vet inte hur jag ska få bort dem. 
Men jag är så trött på mig och mitt liv, för mycket av det jag har åtagit mig har gått åt helvete. Orkar inte med mitt liv, har jag nog skrivit mycket om förut, men det är sant. För det var ju inte detta liv jag såg framför mig när jag var mindre. Och jag har faktiskt kommit till den punkt, att jag tror ibland att jag aldrig kommer att få något jobb.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela