klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Jobbiga tider...

Publicerad 2021-02-11 20:37:40 i

 
Det är verkligen inte roliga tider som vi lever i just nu, det måste jag säga. För det verkar som att denna pandemi kommer att hålla i en bra tag till. Och det känns ju rätt mycket som att det svenska samhället helt har tappat det moderna samhälle vi en gång hade, och ett samhälle som vi kunde vara stolta över att ha, men idag då är detta långt borta och det samhälle vi har idag är i rent förfall och man undrar ibland om det är något som egentligen fungerar som det ska.
Och jag har ju länge väntat på att en riktig kris ska komma och som ska testa hur vårt samhälle fungerar, och det visar ju sig att när allt kommer till kritan så är det nästan inget som fungerar tyvärr, och det var ju detta som jag hade lite på känn. Och det samhälle vi har idag, det är ett samhälle där vi inte kan lita på att det är någon som hjälper dig, utan du är utlämnad till dig själv och du får se till att klara dig bäst du själv kan.
Det som också är rätt sjukt, det är att vi är så känsliga när det kommer till vårt elnät, och det beror ju rätt mycket på att våra idioter till politiker har satsat mer på vindkraft istället för att utveckla våra kärnkraftverk, och resultatet av det ser vi ju nu när det är bra kallt ute och elnätet börjar att bli överbelastat, och nu blir vi tvingade att importera fulel från andra länder och på några ställen måste vi ta till användning oljekraftverk som inte direkt är miljövänliga, men det blir ju så här när vi har en samling politiker som för något som kallas för feministisk politik, vad fan nu det är. Men vad kan man vänta sig när det är idioter från miljöpartiet.med i regeringen. Jag tycker och kommer alltid att tycka att Miljöpartiet är en samling idioter som inte alls har någon kontakt med verkligheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela