klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Midsommar hos mamma...

Publicerad 2021-06-22 23:41:21 i

 
Det ska bli skönt att åka upp till min mamma och hälsa på över midsommar imorgon. För jag har inte kunnat träffa henne pga denna corona på nästan över året nu. Och det har varit jobbigt att inte kunna träffa henne så ofta som jag kan. Men nu åker jag upp imorgon och det ska bli skönt.

Det är rätt bra just nu...

Publicerad 2021-06-17 19:25:05 i

 
Jag måste bara skriva en rapport om att livet just nu, just i detta nu faktiskt är rätt bra. För ni som läser denna blogg, och ni är nog inte många, så måste jag som omväxling skriva och säga att livet just ju är bra. Det är varmt och skönt ute, lyssnar på skön musik just ju och om en stund ska jag käka lite god mat. Mer kan man nog inte begära av livet, och som ni kanske vet är jag inte den mest kräsna person. 
Ska vara meddela att jag har arvetstränat på en loppis en tid nu, och det är faktiskt riktigt bra för mig. Det är trevlig personal där som är trevlig mot mig och det är faktiskt kul att gå till denna loppis och arbeta. Och det är ju en känsla som jag inte jag känt på MYCKET länge. För tyvärr så är ju svenska arbetsmarknaden idag ett litet helvete där det känns som att man ska köra skiten ur folk och trycka ner folk så att de mår skit. Så att kunna känna lust att gå till jobbet, det är en känsla som jag inte direkt är van vid. Men jag ska njuta medans jag kan.

Den sjätte juni 2021

Publicerad 2021-06-06 20:22:48 i

 
Det är den sjätte juni år 2021 och jag har väl haft en helt ok nationaldag, det har varit rätt lugnt som vanlig för mig om söndagarna, och det gillar jag mer och mer. Söndagar är för mig ej vilodag då man tar det lugnt och vilar upp sig. Och detta brukar nflr mig vara att jag kanske sover lite längre på morgonen, äter en lång frukost, sen kanske det blir en långpromenad runt Falun, kanske inhandla lite till kvällens middag. Sen brukar jag kanske också köpa en kvällstidning på söndagen, för det är skönt att ta in söndagskvällen med att läsa om vad som har hänt under veckan, jag brukar ofta stänga av mobilen under längre stunder under söndagen, för jag vill helst inte bli störd då. 
Men för att återkomma till nationaldag, så tycker jag fortfarande att det känns påtvingat att denna dag ska vara en röd dag. Alla svenskar vet och känner inget alls för denna dag, så att tvinga på någon sorts firande på svenska folket, det känns rätt patetiskt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela